Wij zorgen voor het materiaal dat u bouwt

Constructiebouw

Welke metaalconstructie ook, alles wat bij RAL in de oven kan, krijgt een sterke laag poederlak. In de kleur die u wilt en met de juiste beschermlaag. 10m lang, 3,30m hoog en 2,40m breed tot 2 ton behoren tot deze mogelijkheden Staan uw metaalconstructies bijvoorbeeld vooral buiten? Laat ze dan zeker ook metalliseren voor de meest efficiƫnte langdurige roestwering..

Steeds meer wordt er duurzaam gebouwd en gefocust op lange levensduur. Daarnaast is de afwerking ook steeds belangrijker geworden bij het bouwen van woningen, appartementsgebouwen en industriepanden. Welke metaalconstructie dan ook, alles wat bij ons in de oven kan krijgt een sterke laag poederlak. U kiest de kleur die u wilt en wij zorgen voor de juiste behandeling. Constructies van 10m lang, 3,30m hoog en 2,40m breed met een maximaal gewicht van 2 ton behoren tot deze mogelijkheden.
Constructiestaal die niet of slechts beperkt zichtbaar is kan door RAL gestraald en gemetalliseerd worden voor een maximale roestwering en lange levensduur. Daarnaast kunnen metalen constructies die als ondersteuning van een bouwwerk dienen, of eerder een esthetische functie vervullen gepoederlakt worden in tal van kleuren.
Wij behandelen uw stalen kokers en poutrellen, stalen kolommen, carports, afdaken, L-ijzers boven ramen en deuren,...